mandag den 6. juni 2011

Vild med tavler...


Har pga. varmen hængt ud i mit skønne køkken det meste af dagen!
Mens jeg fik skrevet ugens madplan på min elskede tavle - slog tanken mig - at andre måske ville have ligeså stor glæde af sådan en tavle som vi har.
Tavlen, hvor ugens madplan ALTID står skrevet, medvirker for det første til, at vi handler mere økonomisk ind (hver mandag!!), men den giver også en dejlig ro i hovedet i forhold til, at man ikke behøver tænke "hvad skal vi have imorgen???" - der står jo på tavlen hvad der skal tages op af fryseren og resten ligger som regel på køl;)

Og nem at lave er den jo også:
En finer-plade eller mdf-plade skæres ud i den ønskede størrelse og males et par gange med tavlelak (som jo også fås i mange skønne farver!). Hænges op - og ja - så er det bare på med madplanen eller hvad man kunne ønske sig!


Har selv en større tavle hængende i mit arbejdsværelse - super god til pludselige ideer, indskyldelser eller bare til to-do-lister! For at det ikke skal være løgn har jeg også lige lavet en tavle til udekøkkenet, som selvfølgelig skal bruges til at skrive "menuen" på;)

Posted by Picasa

1 kommentar:

  1. Vores lille entre er lige ved siden af vores køkken. I entreen er der en dør til kælderen. Denne dør er lige over for døren til køkkenet. Så kælderdøren blev som noget af det første, da vi flyttede ind i huset, malet grundigt med tavlelak, og lige siden har den så fungeret som indkøbs-"seddel", børnemaletavle, beskedtavle, "Velkommen"-tavle til gæster etc...altid lige ved hånden, ikke til at overse, og så brugt, at den efter 8 år trænger til en ny gang lak. :)

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...