tirsdag den 7. juni 2011

Mor-datter glæde...


Dagen idag har været en dejlig familie-dag, hvor turen gik til Næstved!
Anledningen var, at frk. fabulous skulle til øjenlæge, og have tjekket brillerne!
Hendes øjne har rettet sig en del, men lægen har alligevel valgt at øge styrken til +3 på begge øjne - hvilket betyder, at vi de næste par måneder "øjensynligt" skal udkæmpe en mindre kamp for at få frøkenen til at holde brillerne på (- dette skyldes at de nye synsindtryk vil være for overvældende!!!).
Så alene det gjorde gjorde dagen "dejlig" - da alle de hjælpemidler frøkenen kan få er MEGET velkomne!
Men men men - ikke kun lillepigen fik udbytte at dagen!!! Hendes mor fik også lov at slå sig løs i fantastiske butikker, såsom Stof2000 og Søstrene Grene....Mmmmmh... Når man nu ikke har nogen stofbutikker i hjembyen (er det ikke utroligt????) så må man jo tage chancen når den byder sig;)


I Stof2000 blev det til liggestole-stof til loppefundet og noget lækkert bomuldstof til bl.a. en sommerbluse til frk. fabulous!

I Søstrene Grene blev det til lidt af hvert - lidt garn, et par dåser (til hæklenåle, målebånd mm), perler til en halskæde-idé, skønne postkort (til lillepigens værelse) og en lille notesbog til arbejdet (min iphone erstatter altså IKKE HELT papir og blyant!!). Da jeg kom hjem opdagede jeg den fineste lille skrivelse, som var trykt på bogen:

"A daughter is just a little girl who grows up to be a friend."

Skønt ikke?


Sidst men ikke mindst fandt jeg disse sætterkasser (til kun 67,70kr!!!!!), som skal males op tapetseres i sommerferien! En til frk. fabulous og en til min dejlige guddatter!


Ovenpå en lang men dejlig dag - med tur til Næstved, øjenlæge, indkøb, pædagogisk afdelingsmøde på skolen og til slut et glas rødvin vil jeg hoppe til køjs! Nat Nat!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...