lørdag den 4. juni 2011

Årets første jordbær...

Idag har jeg plukket og nydt havens første økologiske jordbær, og hold nu op hvor det dog smagte af sol og sommer;)

Jeg har også slebet, vasket og malet en lille del af de loppefund og andre projekter, som har stået i kø til at blive shinet op længe! Her kommer et par før-billeder - efter-billederne må I have tilgode lidt endnu!


Frk. Fabulous sover efter en ordentlig gyngetur i hendes nye gyngestativ, så jeg nyder dagens sidste sol på terrassen i selskab med Camilla Läckberg! I aften venter grill-hygge med gode venner! Mændene glæder sig til boksning/fodbold, vi andre ser frem til strik-hygge i sofaen! God lørdag!

3 kommentarer:

  1. Lyder som en dejlig lørdag.

    Er ret imponeret over dit jordbær, her er det nærmest kun små grønne knopper.... Mon ikke det hjælper hvis jeg får savet den gren af naboens træ som står og skygger for mit bed... Skal bare lige tage mig sammen til at få spurgt om lov;)

    Rigtig god lørdag aften

    Kh
    Kathrine

    SvarSlet
  2. Lyder som en super lørdag. Og den lyder meget som min. Har selv grillet, hygget med istandsættelse af lopper. Men det med jordbæret kan jeg ikke klare..

    Fortsat god aften.

    Lykke

    SvarSlet
  3. Tak for kommentarerne!
    Det var også super dejlig lørdag;)

    Mht. jordbærene så er der også stadig mange grønne knopper på mine - har dog også både en tidlig og en sen slags! De får sol fra kl 14 til aften og blir' fodret med lidt gødning ind imellem!
    MEN uanset hvad er de dog ventetiden værd...mmh!

    Dejlig søndag til jer!

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...