torsdag den 19. maj 2011

Med godt nyt kommer nyt overskud...





Gårsdagens besøg på sygehuset har fyldt mig med ny positiv energi - fantastisk fornemmelse!
Jeg har lavet min fantasi-ugle til lille frk. fabulous færdig idag, fandt lidt pladevat i den lokale garnbutik - og VUPTI - "Dizzy owl No.1" blev født! Har store planer om både en "Dizzy geek owl," en "Dizzy rainbow owl" og en "Dizzy ninja owl"...Men lad os nu se:)

En dejlig tår formiddags-te hos min søde veninde inspirerede mig desuden også til købe ind til nogle spændende cupcakes - kunne have købt mig fattig i de fine farver - men de blev kun til to tøse-farver i første omgang, så håber jeg får lidt bagetid tilovers i weekenden! Imorgen skal vi holde forsinket fødselsdag for min bedre halvdel, og der er et kageprojekt til 30 personer, som lige skal ordnes først + 5 kg kartoffelsalat :)
Nu vil jeg smutte i haven og få gravet hindbærbuskene ned - og så vil jeg hente den lille frk. fabulous - er spændt på hvad hun siger til uglen!

God Stor bededag imorgen!
Maj

1 kommentar:

  1. Du kan også nemt lave fondant selv og da vi ikke har så stort udvalg i udstikkere på Bornholm, ja så har jeg fundet ud af at kigge efter udstikkere til modelervoks, nogle i stål og nogle i plastik og der kan man lave mange fine små pyntefigurer til kagerne. Så sent som igår lavede jeg små fugle og blomster, ´det gør bare at éns kager bliver så meget mere indbydende og fine på bordet :-) Held og lykke med dine cupcakes :-)

    Ps: dine ugler er helt FANTASTISKE!!

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...