onsdag den 18. maj 2011

En følelse af lykke...

Endelig kom dagen, som vi har gruet for og - på mærkværdig vis - set frem til så længe! Vores lille frk. Fabulous har gennemgået et utal af undersøgelser, idet hun psykomotorisk ikke er alderssvarende! Hun har haft væske på ørene gennem hele hendes første leveår, og derfor nedsat hørelse. I februar fandt man ud af hun var langsynet (og derfor skelede og så dobbelt), og hun fik derfor sine skønne briller! I marts/april fik vi så beskeden, at hun var under mistanke for en meget fæl nervesygdom, som ville medføre, at frk. Fabulous ville blive multihandicappet! Føj, hvor har det kostet mange tårer - ikke mindst ventetiden på mellem 2-10 uger fra prøven blev taget har været vanvittig hård! Der skulle gå ca. 10 uger frem til idag, hvor vi så endelig fik svaret!
... Lille skønne frk. Fabulous har med 90% sikkerhed ikke sygdommen!♥
Pyha - en lettelse! En helt ubeskrivelig fantastisk følelse! - En følelse , som vel ligger så tæt op af "lykke" som overhovedet muligt! Det sjove er dog, at denne lykke, indtil for 10 minutter siden, kom til udtryk ved, at jeg lå omtumlet på sofaen og klamrede mig til en kop MEGET stærk kaffe og en næsten tom pakke chokolade-kiks!!!! Tjaaa... det er åbenbart min måde "at være lykkelig" på ;)
Elsker min skønne lille datter uanset hvad, men hvor er jeg dog glad for at kunne strege netop den sygdom ud i mine fremtidsudsigter! Uanset hvad fremtiden byder på skal vi dog nok klare den - så længe frk. Fabulous smiler til os - så kan vi kun smile igen♥


2 kommentarer:

  1. Nej hvor er det gode nyheder.. Og ja Lykke kommer på forskellige måder.. Nu kan du være afslappet igen... Og kaffe og chokolade er jo altid godt :-)

    Hun er altså en lille lækkermås!! Naboen måtte da gerne sende hende ind over hegnet en gang imellem :-) Glæder mig til de to tøser kan hygge i sandkassen..

    God aften

    Lykke

    SvarSlet
  2. Tusind tak Lykke - det var simpelthen den bedste nyhed man kunne ønske sig;)
    Er sikker på musen er med på en gang sandkasse-hygge i løbet af sommeren... Hvis altså hendes mormor kan undvære hende så længe!
    God weekend!

    SvarSlet

Tusind tak fordi du gider lægge en kommentar! Det gør mig i den grad glad:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...